Forside

Nyhedsbrev - August 2013

Kære medlemmer.

Som bekendt er der sket en udskiftning i bestyrelsen som følge af generalforsamlingen i juni.

Desværre ønskede kasserer Joan Ziegler og formand Jørn Guldbæk ikke at fortsætte på posterne, så nyt blod var (om ikke tiltrængt eller ønsket, så) nødvendigt.

Heldigvis var det tredje bestyrelsesmedlem, sekretær Metha Sørensen ikke på valg, og havde heller ikke et ønske om at trække sig, hvilket vi alle er meget glade for. (se nærmere om forsamlingen, valg mv. i referatet fra generalforsamlingen).

Der skal her (som også blandt de fremmødte på generalforsamlingen), udtrykkes stor tak for det store arbejde som den tidligere bestyrelse udførte, og gjorde igennem mange år.

Og ikke nok med det. Tilfældet ville det således, at planlagte ferier faldt i forlængelse af hinanden, så overdragelse og konstituering af den nye bestyrelse trak i langdrag. Også her viste den afgående bestyrelse sig yderst velvillige, og har fortsat behjælpeligt ”trukket læsset”, hvor opgaver har været presserende. Tak!

Den nye bestyrelse er nu konstitueret, og udgøres af:

- Formand Jens Thorsen
- Kasserer Svend Erik Pedersen
- Sekretær Metha Sørensen
- Suppleant Laila Pedersen

Aften/dag

På generalforsamlingen blev der talt om aften- eller eftermiddags- samlinger. Et flertal ønskede sommeren over at spille om aftenen. Men en mindre gruppe foretrak at mødes om eftermiddagen. Heldigvis (trods alt) så mange, at de har kunnet ”danne hold”. Men med efterårets komme, vil vi snart få resultatet af Deres intime og intense træningslejr at se. Spændende!

Grillaften, den 14. august.

Grillarrangementet trak denne gang 20-25 medlemmer til bane, grill og klubhus, hvor vi startede med at samle appetit med lidt kuglekast. (Alle tre baner i anvendelse). Herefter var der individuel grillning og hyggeligt samvær, helt som sædvanligt. Vejret var om eftermiddagen så tvivlsomt/koldt, at vi droppede planen om den udendørs spisning. Men vores vurdering var måske lige pessimistisk nok? Som ryger kunne man erfare en rimeligt tilforladelig sommeraften og temperatur. Fremmødet var ganske pænt, selv om vi må beklage den manglende information om arrangementet, bortset fra opslagtavlen i klubhuset. Ingen klagede over for varme øl. (Enkelte var dog kede af de frosne)? Men – det viser jo bare, hvor svært det er at gøre alle glade i ét hug. Se billeder fra grillaften her.

Vel mødt, de kommende onsdage

Besøg

Tæller startet den 16.08.2008
IdagIdag9
IgårIgår30
Denne ugeDenne uge124
Denne månedDenne måned415
TotalTotal52108
Flest besøg: 03-29-2018 : 49
Tak for besøget - Vi ses!